Hakkımızda

Hüseyin Arabasüren - Özel Gelişim Ltd. Şti. Müdürü (Sosyal Hizmet Uzm.)

Öncelikle herkese selamlarımı sunuyorum.


Eğer daha önce bizleri ve kurumlarımızı tanıdıysanız veya ismini duyduysanız fakat ne olduğunu, nasıl bir kurum olduğunu ve ihtiyaç sahiplerine nasıl hizmet verdiğini tam olarak bilmiyorsanız bu sitedeki amacımız sizlerle tanışmak ve sizlere kurumlarımızı tanıtmak olacaktır.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı iken ismi Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri olan kurumlarımızın isminin önüne, 2006 yilinda Milli Eğitim Bakanlığına bağlanmamızdan sonra "Hızlı" kelimesi eklenmiş ve Özel Hızlı Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri adını almıştır.

Bu isimle ilimizin güzide ilçeleri olan TURGUTLU ve SALİHLİ ŞUBELERİ olan merkezlerimiz ÖZEL GELİŞİM EĞİTİM, ÖĞRETİM ve SOSYAL HİZMETLER Limited Şirketi' nin bünyesinde faaliyet göstermektedir. Bu sebepten dolayı merkezlerimizin değerli yöneticileri girişte sizlere öncelikle benim hitap etmemi uygun gördüler ve bende kendilerine bu inceliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli ziyaretçiler; günümüzde hiçbir kurum kendi değerlerini oluşturmadan ve oluşturduğu değerleri toplumun değer yargılarıyla bütünleştirmeden uzun süreli ayakta duramaz ve gelişimini tamamlayamadan yok olur. Bu gerçekten hareketle 1998 yılında kurulan günümüze gelesiye kadar sürekli büyüyen ve saygınlığıyla ilimizde-bölgemizde ve ülke genelinde alanımızda bizleri tanıyan çevrelerde ve ailelerimizin gözünde saygın bir kurum olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Burada yine; kurumlarımızı çaşışmlarıyla yücelten, varlıklarıyla bize güç katan büyümesinde ve gelişmesinde, özel eğitim alanında bir marka olmasında ki en büyük faktörlerden birisi olan başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.